,

Pancsolóasztal vödörrel

660.400 Ft

Termékkód: CN 9100 – Homokozók közelébe vagy vízpartra ajánljuk. A játék részét két 10 cm átmérőjű galvanizált porfestett acélláb alkotja, melyre az egyikre felülről beleül egy kerek teljes egészében műanyagból készült nagy vastagságú strapabíró pancsoló asztallap, mely anyagának köszönhetően nem szálkásodik és a víz hatására sem veszíti el a formáját, merevségét.

Cikkszám: CN 9100 Kategóriák: ,

Pancsolóasztal vödörrel

Ebben az asztallapban a játékélményt fokozandó három különböző homokozó forma került kialakításra, melyek közül az egyik egy kerek tányérformát a második egy négyzet formájú tálja bemélyedés, a harmadik, pedig egy háromszög formájú szita bemélyedés melynél a szitalyukak olyan átmérővel készülnek, hogy a vizes vagy nagyobb szemcséket tartalmazó homokot is át lehet rajta szórni. A másik tartóláb egy csigás rendszerű vödör felhúzó tartószerkezet tart, melyen egy játszótéri gumivödröt lehet mozgatni. A speciális gumivödör egy galvanizált acélláncon mozgatható, ezzel lehet homokot felhúzni , illetve önteni a pancsoló asztalra.

Felhasznált anyagok, szerkezeti felépítés:

  • A tartóláb porfestéssel ellátott horganyzott acélcsőből áll.
  • Az asztal része nagy strapabírású UV stabil műanyagból készül.
  • Csigás felhúzó szerkezet és lánc rozsdamentes acélból készül.
  • Vödör nagy falvastagságú gumivödör lánc fülekkel.

Telepítés:

A fém tartóoszlopok rögzítése betonozással történik úgy, hogy a betontuskók elkészítésénél figyeljünk arra, hogy a talajszinttől legalább 20 cm-rel lejjebb fejezzük be a betonozást.

 

Tömeg 200 kg
Termékkód

CN 1498

Méret

1,5 m2

Alapanyag

Porszórásos festésű acélcső,UV stabil nagy teherbírású műanyag tányér, gumi vödör

Esési tér

10,75 m2

Szabad tér

6 m2

Esésmagasság

49 cm

Ütéscsillapítás

gyep

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Pancsolóasztal vödörrel” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Scroll to Top