,

Kerekesszékes billenő híd

711.200 Ft

Termékkód: CN 1190 – A libikókához hasonlóan fel-le billegő játék, különlegessége abban rejlik, hogy kifejezetten mozgáskorlátozott gyermekek részére fejlesztettük ki, így ők is bátran használhatják az eszközt és élvezhetik a játszótéri játékot.

Cikkszám: CN 1190 Kategóriák: ,

Kerekesszékes billenő híd

Legújabb termékünk a mozgáskorlátozott gyermekek számára használható billenő híd, amely játékos formában alkalmas arra, hogy a kerekesszékhez kötöttek fejleszthessék erőnlétüket a szék használatához, lejtőn felfelé menet, illetve lejtőn lefelé menet is, játékos gyakorlási lehetőséget nyújt abban is, hogy megtalálják az egyensúly pontot az eszköz használata során. A billenő hídra való feljutást segíti a híd két szélén elhelyezett szövetbetétes gumiszoknya, mely lebillent állapotában a talajhoz zár, így minimálisra csökkentve a szintkülönbséget a talaj és a híd között.  A billenőhíd két oldalán található vízszintes korlátoknak a magasságát úgy állítottuk be, hogy a gyerekek és a felnőttek is megtalálják a biztonságos fogást a korláton, így az alsó korlátcső közel egy magasságba esik a kerekesszéken található  hajtőkerék felső magassági pontjával.

Felhasznált anyagok, szerkezeti felépítés:

A vázszerkezet porfestéssel ellátott acélcsövekből, illetve acél zárt szelvényekből áll.
A talpazat csúszásmentes vízálló lapból készült.
A billenő vasalat galvanizált fémből készült.
Tartós szövetbetétes gumiból készültek a rugalmas gumiszoknyák.

Telepítés:

A billenő vasalat rögzítése betonozással történik úgy, hogy a betontuskók elkészítésénél figyelünk arra, hogy a talajszinttől legalább 20 cm-rel lejjebb fejezzük be a betonozást.

Termékkód

CN 1190

Méret

2500 mm x 1250 mm x 883 mm

Alapanyag

Vázszerkezet porfestett szénacél zártszelvényekből és csövekből, a talpazat csúszásmentes vízálló lapból készült, a billenő vasalat, galvanizált fém. A híd két végén található rugalmas szoknya szövetbetétes gumiból készül, melynek köszönhetően rugalmas és a szövetbetétnek köszönhetően tartós anyag

Esésmagasság

21,1 cm

Esési tér

23,375 m2

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Kerekesszékes billenő híd” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top