,

Vénusz L játszóvár

4.750.000 Ft

Termékkód: CN 1262 L– Ez a fém játékunk az egyik legnagyobb alapterületű négy toronyból álló várunk, melyen minden korosztály megtalálja a játéklehetőséget.

Cikkszám: CN 1262 L Kategóriák: ,

Vénusz L játszóvár

A 4 toronyból 2 torony dobogómagassága 100 cm, a másik kettőé pedig 120 cm illetve 150 cm. A kisebbeknek való két 1 méter dobogómagasságú tornyot egy alul kötélhálót tartalmazó kötélhíd köti össze. Ebből a két toronyból az elsőn indul egy 1 méter indulómagasságú csúszda, ahová fel lehet jutni, egy ferde kötélhálón illetve egy ferde sziklamászó falon is. Ennek a toronynak a negyedik oldalából indul a kis híd, amin át lehet jutni a másik 1 méter dobogómagasságú toronyba.
A hídon átjutva a torony egyik oldalán egy ferde rámpát találunk, ahol kötél segíti a felmászást, szemben lévő oldalon pedig egy függőleges létrán lehet feljutni. Ennek a toronynak a kis híddal szemközti oldalán egy kilenc hengerből álló OXO amőba játékot helyeztünk el.
Ezt a tornyot egy nagy függőleges kötélháló köti össze a nagyobbaknak szánt mászó toronnyal, ahová át lehet mászni a függőleges kötélhálón is, illetve fel lehet jutni egy függőleges sziklakövekkel ellátott mászó falon is, illetve függőleges fém létrán is. Ennek a toronynak a dobogómagassága 120 cm. Ebből a toronyból egy kötélhídon lehet átjutni a 150 cm dobogómagasságú nagy csúszdatoronyba, ahonnan egy 150 cm indulómagasságú beülő karos poliészter csúszdán lehet lecsúszni. Ebbe a csúszdatoronyba való közvetlen feljutást egy függőleges fém létra is biztosítja a csúszdázó gyerekeknek.

Felhasznált anyagok, szerkezeti felépítés:

  • A vázszerkezet porfestéssel ellátott acélcsövekből, illetve acél zárt szelvényekből áll.
  • A kötélháló 16 mm-es fémbetétes kötélből készül, műanyag csomópontokkal.
  • A mászófal vízálló rétegelt lemezből készül speciális műgyanta kapaszkodó elemekkel.
  • A csúszda teljes vastagságában színezett HDPE műanyagból készül.
  • Az „OXO” eleme UV stabil műanyagból készül.
  • A kötélháló és kötéllétra gerendája I. osztályú ragasztott fenyőből készül.
  • A felületkezelés környezetbarát, az időjárás viszontagságainak jól ellenálló védelmet biztosít.

Telepítés:

A fém tartóoszlopok rögzítése betonozással történik úgy, hogy a betontuskók elkészítésénél figyeljünk arra, hogy a talajszinttől legalább 50 cm-rel lejjebb fejezzük be a betonozást, és a beton alapos tömörítése után alakítsuk ki az ütéscsillapító felületet az esési téren belül.

Tömeg 1500 kg
Termékkód

CN 1262 L

Méret

5300×2900 mm + 7500×1300 mm

Alapanyag

Acél szerkezet; fenyő szerkezeti elemek; műanyag csúszdapálya és tető; rétegelt lemez; acélbetétes kötél; műgyanta mászókövek

Esési tér

78,54 m2

Esésmagasság

1900 mm

Ütéscsillapítás

Homok vagy gumiburkolat

Tanúsítási szabványok

MSZ EN 1176-1:2018
MSZ EN 1176-3:2018

Tanúsítvány szám

M6 69265470 0001

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Vénusz L játszóvár” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top