, ,

Sárkonyha

318.181 Ft

Termékkód: CN 9095 – A sárkonyha egy szabadtéri játék melyet kertbe, udvarra ajánlunk. Érdemes olyan területre telepíteni, ahol közelben van folyóvíz – egy kültéri csap vagy ivókút, de néhány vízzel teli edény is megteszi. A termék a klasszikus homokozó és a babakonyha játéksarok funkciók ötvözete. A rozsdamentes tálca kivehető a könnyebb ürítés érdekében. (A tálca rozsdamentes lánccal rögzített a panelhoz.)

Cikkszám: CN 9095 Kategóriák: , ,

Termékkód: CN 9095

A sárkonyha több funkciós fejlesztő játék. Egyéni és csoportos használata különféle fejlődési területeken segíti a gyermekeket. Egyéni használata segíti a koncentrációt, míg a társas használat fejleszti a problémamegoldást, az önszabályozást és az önfegyelmet is. Mivel a konyha fontos szerepet játszik az ember életében, így a játékkonyhában történő játéknak is komoly személyiség és közösségformáló ereje van. A gyerekek utánozzák azokat a tevékenységeket, amiket otthon a szüleiktől ellátnak, így hamarabb megtanulják a strukturált szociális tevékenységeket is.

A szabadban való játék és a természetben való tartózkodás köztudottan jótékony hatással van az egészségre, és hozzájárul az egészséges immunrendszerhez. A gyerekek játék közben érzékszervi, érzelmi és képzeletbeli tapasztalatokat szereznek, valamint szociális és motoros készségeket fejlesztenek. Jó lehetőséget biztosít a környezeti nevelés megvalósításához, hisz a gyermekek természetes anyagokkal játszhatnak.

A kötetlen, kísérletező, szabad, felnőtt által nem strukturált játék hozzásegíti a gyerekeket az önálló tapasztalat szerzéshez. Olyan extra elemek is hozzáadhatóak, mint az ételfestékek, gyógynövények vagy kréta, amelyeket felapríthat a gyermek és azzal “fűszerezheti” meg az élményt. Játszva fedezheti fel a környezete anyagait, textúráit, halmazállapotait. Az így megszerzett természet ismeret, a “tudományos megfigyelés” kialakulását segítő elő a kisgyerekben, ami a megerősítések révén egyéni tapasztalattá válik, önbizalommal tölti el a gyermeket.

A termék 19 mm-es nagy sűrűségű, anyagában színezett polietilén panelekből áll, ezáltal színtartó és sima felületű marad a fával ellentétben. Víz hatására sem vetemedik vagy szálkásodik. Állítható a felfüggesztés szélessége és magassága is, ami fontos mivel a helyes testtartás megőrzéséhez az elemet úgy kell elhelyezni, hogy csípőmagasságban legyen.

A játékhoz tartozik egy rozsdamentes acél mosogató tálca is, amely kivehető, és így könnyen üríthető. A tálca lánccal rögzített, hogy ne lehessen elveszíteni.

Alapanyagok:

19 mm vastag nagy sűrűségű polietilén /HDPE/ panelek
Por festett, horganyzott fém alkatrészek
Állítható vízszintes felfüggesztési távolság 580-880 mm között

CN-9095 – Sárkonyha_ALAP+ESÉS

CN-9095 – Sárkonyha_NÉZETEK

Tömeg

90 kg

Termékkód

CN 9095

Magasság földtől

1300 mm

Esésmagasság

600 mm

Esési tér

3970*3485 mm (13,8 m2)

Felépítmény alapterület

970*485mm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Sárkonyha” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top