,

Henger kötélmászóka

790.000 Ft

Termékkód: CN 1038 – A henger kötélmászóka a mászás új dimenziója. Játszóeszköz egyszerre több gyermek számára, a koordináció és erőnlétfejlesztés új dimenzióját nyitja meg részükre. A játék kosár részei különböző magasságban lettek elhelyezve, így kisebb és nagyobb gyerekek is örömet lelhetnek benne.

Cikkszám: CN 1038 Kategóriák: ,

 Henger kötélmászóka

Anyaga UV álló színes műanyag bevonatos acélbetétes kötél, amit speciális kötőelemekkel rögzítünk. A központi tartóoszlop föld feletti része porfestett. Az eszköz rögzítése betonozással történik.

A termék megfelel az MSZ EN 1176-1;6:2018 szabványpontoknak és TÜV Rheinland által kibocsátott játszótéri megfelelőségi tanúsítvánnyal rendelkezik.

Szerkezeti felépítés:

Henger alakú kötélmászóka, melynek anyaga UV álló színes műanyag bevonatos acélbetétes kötél, amit speciális kötőelemekkel rögzítünk. A központi tartóoszlop föld feletti része porfestett.

Telepítés:

Az eszköz rögzítése betonozással történik úgy, hogy a betontuskó elkészítésénél figyelünk arra, hogy a talajszinttől legalább 20 cm-rel lejjebb fejezzük be a betonozást.

Esési magasság: 2,20 m
Esési tér: 27,02 m2

Tömeg 119 kg
Termékkód

CN 1038

Esési tér

27,02 m2

Esésmagasság

2,20 m

Ajánlott korcsoport

3-15 év között

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Henger kötélmászóka” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top