,

Függesztett álló fém mérleghinta

Termékkód: CN-1085 – A hagyományos libikókával ellentétben ezt a játékot állva használják a gyerekek. Ez javítja az egyensúlyérzéket.

Cikkszám: CN-1085 Kategóriák: ,

Függesztett álló fém mérleghinta

Függesztett mérleghinta termékcsaládunk e tagját egyaránt ajánljuk közterületre, magánkertbe, óvodákba és iskolákba. A libikóka (rész) egy hajlított tartószerkezetre van felfüggesztve, a forgást pedig két csapágy és a központi tengely biztosítja. A játék specialitása, hogy a legtöbb libikókával ellentétben, rá kell állni a játékra. Az ebben a testhelyzetben történő függőleges mozgás olyan módon stimulálja a felhasználó egyensúlyszervét amire a hagyományos mérleghinták, illetve a hinta nem képes. Ettől a szokatlan helyzetváltozástól a játék is izgalmasabbá válik. Az esésmagasság beállítására és az ütközés tompítására gumiabroncs használatát ajánljuk.

Felhasznált anyagok és szerkezeti felépítés:

A játék vandál biztos porfestéssel ellátott acélcsőből készül.

A talpazat alumíniumbetétes gumiülőkékből készül.

Telepítés:

A fém tartóoszlop rögzítése betonozással történik úgy, hogy a betontuskók elkészítésénél figyeljünk arra, hogy a talajszinttől legalább 20 cm-rel lejjebb fejezzük be a betonozást.

Esésmagasság: ≤100 cm (Az MSZ EN 1777 szabvány szerint nem szükséges, homok vagy gumi ütéscsillapítás, a meglévő gondozott gyep alkalmas ütéscsillapításra).

A termék megfelel az MSZ EN 1176-1:2018, MSZ EN 1176-6:2017+AC szabványpontoknak és TÜV Rheinland által kibocsátott játszótéri megfelelőségi tanúsítvánnyal rendelkezik.

Tömeg 100 kg
Termékkód

CN-1085

Szabad tér

28 m2

Alapanyag

porfestett acélcső, alubetétes gumiülőke

Tanúsítvány szám

M6 69265602 0001

Tanúsítási szabványok

MSZ EN 1176-1:2018; MSZ EN 1176-6:2017+AC

Ajánlott korcsoport

3-14 év

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Függesztett álló fém mérleghinta” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top