Vár IV. Kombínó mászókával

TOVÁBBI KÉPEK

Vár IV. Kombínó mászókával
3 048 000 Ft

A Vár IV. Kombínó mászókával harmadik tornyának speciálisan  kifejlesztett oldala alkalmas lehet mozgásukban korlátozott és fogyatékkal élő gyermekek általi használatra is, mert a rámpán kerekes székkel könnyen és biztonságosan közelíthetik meg a játékeszközt és részesei lehetnek az „OXO” amőba logikai játék adta élménynek is.


A két toronyrész között egy 16 mm-es vastagságú acélbetétes kötélből  készült mászóháló található. A torony alsó részét a gyermekek gyakran használják bunkerként, a fenti részről igazi várcsatát lehet vívni a tornyot ostromló bajtársakkal

* Kötelező mezők

3 048 000 Ft
LEÍRÁS

Details

Kategóriájában a legnagyobb és a legtöbb funkciót magában foglaló toronykombinációnk. Közterületi játszóterekre, óvodákba, iskolákba  egyaránt ajánljuk a 3 év feletti gyermekek részére, ahol a  gyermekek minél változatosabb megmozgatása és ügyességfejlesztése a cél egyetlen játszószeren belül.

A Vár IV. egy 3 tornyú, illetve az ahhoz kapcsolódó kombínó mászókával rendelkező többfunkciós játszótéri eszköz. Elöl egy két csúszdás tornyot tartalmazó várrész látható, ahol a két tornyot kötélhíd köti össze. Az egyik toronyba 3 fokú fém mászókán, illetve sziklamászófalon lehet feljutni és innen továbbhaladni a kötélhídon a másik toronyba vagy a csúszdán lecsúszni. A másik toronyba 3 fokú fém mászókán, illetve acélbetétes kötélhálón lehet feljutni és innen továbbhaladni a kötélhídon a másik toronyba vagy a csúszdán lecsúszni.

A kombínó mászóka egyik ferde oldalán egy 16 mm vastagságú vandálbiztos acélbetétes kötélből készült mászóháló, szemközti oldalán hagyományos lépcsős mászóka található, a torony és a mászóka közé egy hullámos kígyórúd és egy kötéllétra, illetve a mászóka végére egy gumós mászókötél kerül rögzítésre.

Additional Information

Méret Alapterület:4770x3380mm
Alapanyag porfestett fém elemek, 16mm-es fémbetétes kötél, vízálló rétegelt lemez ,speciális műgyanta kapaszkodó elemek, HDPE műanyag csúszda és OXO elemek
Reviews

Product Tags

Use spaces to separate tags. Use single quotes (') for phrases.

[profiler]
Memory usage: real: 8388608, emalloc: 7371216
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem