VÁR III. Liliput vár

TOVÁBBI KÉPEK

VÁR III. Liliput vár
1 847 850 Ft

Ez az egyik legtöbb funkciót magában foglaló toronykombinációnk. Közterületi játszóterekre, óvodákba, iskolákba  egyaránt ajánljuk 3 év feletti gyermekek részére, ahol a  gyermekek minél változatosabb megmozgatása és ügyességfejlesztése a cél egyetlen játszószeren belül egy többoldalú, többfunkciós játszótéri eszköz kialakításával.

* Kötelező mezők

1 847 850 Ft
LEÍRÁS

Details

Ez az egyik legtöbb funkciót magában foglaló toronykombinációnk. Közterületi játszóterekre, óvodákba, iskolákba  egyaránt ajánljuk 3 év feletti gyermekek részére, ahol a  gyermekek minél változatosabb megmozgatása és ügyességfejlesztése a cél egyetlen játszószeren belül egy többoldalú, többfunkciós játszótéri eszköz kialakításával. A VÁR III. egyik részén egy  mászófal került kialakításra különböző formájú, nagyságú és színű kapaszkodó elemekből.

A másik két toronyoldalon a 30 cm távolságban elhelyezett nyújtórudak jelentik a hagyományos mászóka funkciót, a negyedik oldalon lévő elmaradhatatlan csúszda pedig minden gyermek kedvence.

 

A Vár III. másik tornyába szintén fel lehet jutni nyújtórudas mászókán is, mindemellett a  másik oldal alkalmas lehet mozgásukban korlátozott és fogyatékkal élő gyermekek általi használatra is, mert a rámpán kerekes székkel könnyen és biztonságosan közelíthetik meg a játékeszközt és részesei lehetnek az „OXO” amőba logikai játék adta élménynek is.

 

A két torony között egy 16 mm-es vastagságú acélbetétes kötélből  készült mászóháló található a nagyobb, bátor várostromlóknak.

A torony alsó részét a gyermekek gyakran használják bunkerként, ahol igazán jót lehet bújócskázni is.

Additional Information

Méret Alapterület:4770x3380mm
Alapanyag porfestett fém elemek, 16mm-es fémbetétes kötél, vízálló rétegelt lemez ,speciális műgyanta kapaszkodó elemek, HDPE műanyag csúszda és OXO elemek
Reviews

Product Tags

Use spaces to separate tags. Use single quotes (') for phrases.

[profiler]
Memory usage: real: 8388608, emalloc: 7376120
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem