Négytornyú vár

TOVÁBBI KÉPEK

Négytornyú vár
4 953 000 Ft
Ez a fém játékunk az egyik legnagyobb alapterületű négy toronyból álló várunk, melyen minden korosztály megtalálja a játéklehetőséget.

A 4 toronyból 2 torony dobogómagassága 100 cm, a másik kettőé pedig 120cm illetve 150 cm. A kisebbeknek való két 1 méter dobogómagasságú tornyot egy alul kötélhálót tartalmazó kötélhíd köti össze. Ebből a két toronyból az elsőn indul egy 1 méter indulómagasságú csúszda, ahová fel lehet jutni, egy ferde kötélhálón illetve egy ferde sziklamászó falon is. Ennek a toronynak a negyedik oldalából indul a kis híd, amin át lehet jutni a másik 1 méter dobogómagasságú toronyba.
A hídon átjutva a torony egyik oldalán egy ferde rámpát találunk, ahol kötél segíti a felmászást, szemben lévő oldalon pedig egy függőleges létrán lehet feljutni. Ennek a toronynak a kishíddal szemközti oldalán egy kilenc hengerből álló OXO amőba játékot helyeztünk el.
Ezt a tornyot egy nagy függőleges kötélháló köti össze a nagyobbaknak szánt mászó toronnyal, ahová át lehet mászni a függőleges kötélhálón is, illetve fel lehet jutni egy függőleges sziklakövekkel ellátott mászó falon is, illetve függőleges fém létrán is. Ennek a toronynak a dobogómagassága 120 cm. Ebből a toronyból egy kötélhídon lehet átjutni aa 150cm dobogómagasságú nagy csúszdatoronyba, ahonnan egy 150 cm indulómagasságú beülő karos poliészter csúszdán lehet lecsúszni. Ebbe a csúszdatoronyba való közvetlen feljutást egy függőleges fém létra is biztosítja a csúszdázó gyerekeknek.
OR
LEÍRÁS

Details

Felhasznált anyagok, szerkezeti felépítés: A vázszerkezet porfestéssel ellátott horganyzott acélcsövekből, illetve acél zárt szelvényekből áll. A kötélháló 16mm-es fémbetétes kötélből készül, műanyag csomópontokkal. A mászófal vízálló rétegelt lemezből készül speciális műgyanta kapaszkodó elemekkel. A csúszda teljes vastagságában színezett HDPE műanyagból készül. Az „OXO” eleme UV stabil műanyagból készül. A kötélháló és kötéllétra gerendája I. osztályú ragasztott fenyőből készül. A felületkezelés környezetbarát, az időjárás viszontagságainak jól ellenálló védelmet biztosít. Telepítés: A fém tartóoszlopok rögzítése betonozással történik úgy, hogy a betontuskók elkészítésénél figyeljünk arra, hogy a talajszinttől legalább 50 cm-rel lejjebb fejezzük be a betonozást, és a beton alapos tömörítése után alakítsuk ki az ütéscsillapító felületet az esési téren belül. Esési magasság: 190 cm (Az MSZ EN 1777 szabvány szerinti homok vagy gumiburkolat, stb. ütéscsillapító felület kialakítása szükséges). Esési tér: 81,96 m2

Additional Information

Termékkód CN 1219
Méret 5300x2900mm + 7500x1300mm
Alapanyag Bélmentes ragasztott fa, porszórásos festésű acélcső és zárt szelvény
Súly (kg) 1500.0000
Reviews

Product Tags

Use spaces to separate tags. Use single quotes (') for phrases.

[profiler]
Memory usage: real: 8388608, emalloc: 6836232
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem