Kötélpálya

TOVÁBBI KÉPEK

Kötélpálya
787 400 Ft

Az induló és érkező rész vázszerkezete is  porfestett fém betonozható tartólábakkal. Az ülőkerész alumínium betéttel készül rugalmas gumiborítással, a lánc szett kis szemnagyságú 5 mm-es szemvastagságú, hogy a gyermek kezét ne csípje be hintázás közben. A drótkötél feszessége hőtágulás figyelembevételével állítható, a csúszó kocsirész automatikus fékkel van ellátva, hogy  biztonságosan használhassák a gyerekek. A teljes feszítő szerkezet, és csillapító rugó is  galvanizált fémrészekből épül fel, a csúszó rész rozsdamentes acélból készül.

OR
LEÍRÁS

Details

Ez a 25 méter hosszú játék egy különleges élményt nyújt a nagyobb gyermekeknek is, hiszen a kötélpályán való csúszás sebességét növelhetik nekifutással is.

A kötélpálya egy induló állványból és egy érkező állványból épül fel, melyeket különböző magasságú dombokra kell felépíteni. A magasabb induló dombról a gyerek az indulással egy időben a lába közé veszi a tányérhintát és lábát felemelve végigcsúszik a 25 méter hosszú pályán, majd az érkezési résznél található csillapító rugóba ütközve kb. a pálya feléig visszacsúszik. A guruló kocsi rész automatikus fékkel van ellátva, ami azt biztosítja hogy a kocsi üres állapotában ne csússzon el.

A kötélpályát elsősorban a nagyobb gyermekeknek, 3-14 éves korosztály  számára ajánljuk.

Additional Information

Alapanyag porfestett fém elemek, gumiborítású aluminium ülőke, drótkötél
Méret alapterület: 3000 x 3000 mm
Ajánlott korcsoport 3-14 év között
Esésmagasság 2800 mm
Termékkód CN 1300
Reviews

Product Tags

Use spaces to separate tags. Use single quotes (') for phrases.

[profiler]
Memory usage: real: 8388608, emalloc: 6815088
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem