Háromtornyú vár

TOVÁBBI KÉPEK

Háromtornyú vár
4 064 000 Ft
Ez a fém játékunk egy három különböző dobogómagasságú toronyból áll, ennek köszönhetően korosztálytól függetlenül mindenki megtalálja rajta a saját korosztályának megfelelő játékmagasságot.

A három torony dobogómagassága 100cm, 120cm illetve 150 cm. A kisebbeknek való torony 1 méter dobogómagasságú, amely tartalmaz egy 1méter indulómagasságú beülő karos poliészter csúszdát, egy ferde rámpát ahol kötél segíti a felmászást, szemben lévő oldalon pedig egy függőleges létrán lehet feljutni ebbe a toronyba. Ennek a toronynak a csúszdával szemközti oldalán egy kilenc hengerből álló OXO amőba játékot helyeztünk el.

Ezt a tornyot egy nagy függőleges kötélháló köti össze a nagyobbaknak szánt mászó toronnyal, ahová át lehet mászni a függőleges kötélhálón is, illetve fel lehet jutni egy függőleges sziklakövekkel ellátott mászó falon is, illetve függőleges fém létrán is. Ennek a toronynak a dobogómagassága 120 cm. Ebből a toronyból egy kötélhídon lehet átjutni aa 150cm dobogómagasságú nagy csúszdatoronyba, ahonnan egy 150 cm indulómagasságú beülő karos poliészter csúszdán lehet lecsúszni. Ebbe a csúszdatoronyba való közvetlen feljutást egy függőleges fém létra is biztosítja a csúszdázó gyerekeknek.

OR
LEÍRÁS

Details

Felhasznált anyagok, szerkezeti felépítés: A vázszerkezet porfestéssel ellátott horganyzott acélcsövekből, illetve acél zárt szelvényekből áll. A kötélháló 16mm-es fémbetétes kötélből készül, műanyag csomópontokkal. A mászófal vízálló rétegelt lemezből készül speciális műgyanta kapaszkodó elemekkel. A csúszda színezett üvegszál erősítésű poliészter műanyagból készül. Az „OXO” eleme UV stabil műanyagból készül. A kötélháló és kötéllétra gerendája I. osztályú ragasztott fenyőből készül. A felületkezelés környezetbarát, az időjárás viszontagságainak jól ellenálló védelmet biztosít. Telepítés: A fém tartóoszlopok rögzítése betonozással történik úgy, hogy a betontuskók elkészítésénél figyeljünk arra, hogy a talajszinttől legalább 20 cm-rel lejjebb fejezzük be a betonozást, és a beton alapos tömörítése után alakítsuk ki az ütéscsillapító felületet az esési téren belül. Esési magasság: 190 cm (Az MSZ EN 1777 szabvány szerinti homok vagy gumiburkolat, stb. ütéscsillapító felület kialakítása szükséges). Esési tér: 74,43 m2

Additional Information

Termékkód CN 1218
Méret 3175x2130mm + 7512x1300mm
Alapanyag Bélmentes ragasztott fa, porszórásos festésű acélcső és zárt szelvény
Tanúsítási szabványok MSZ EN 1176-1
Súly (kg) 1350.0000
Reviews

Product Tags

Use spaces to separate tags. Use single quotes (') for phrases.

[profiler]
Memory usage: real: 8388608, emalloc: 6809080
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem