Gumilap 40mm vastag

TOVÁBBI KÉPEK

Gumilap 40mm vastag
6 668 Ft

Szélessége: 1000mm
hosszúsága: 1000mm
vastagsága: 40mm

* Kötelező mezők

6 668 Ft
LEÍRÁS

Details

Gumilap 40mm vastag

 

Előnyös tulajdonságai: Nagyfokú rugalmasság és erőelnyelő képesség, csúszásmentesség, időjárás-állóság, fagyállóság, kopásállóság. Erős színtartó (teljes anyagában színezett), gyors vízáteresztő képesség, tisztántartása olcsó és egyszerű, könnyen felbontható és anyagveszteség nélkül ismét fektethető.

Az „A” típusú 100x100 cm méretű gumilapok alsó része vízelvezető párnás kialakításúak. Szegő- és fél elemek nem kaphatók, mivel a gumiburkolat könnyen, kézi fűrésszel méretre szabható.

A gumilapok egymástól való elmozdulása kiküszöbölése érdekében a szemben lévő oldalakat (külön megrendelés esetén) 4 - 4 db 6 mm átmérőjű furatokkal látjuk el. Összekapcsolásukat a hozzá rendelhető (vételár nem tartalmazza) műanyag összekötő csapokkal, soreltolással lehet megvalósítani. Helyes lerakási formájukat a mellékelt ábra mutatja.

Színválaszték:

szinvalasztek

 

Ezen gumiburkolat termékünk nem UV stabil, színe erős napsütés hatására fokozatosan sötétedik, de a többi tulajdonsága nem változik. Amennyiben ez problémát jelent, javasoljuk inkább anyagában színezett UV-stabil EPDM termékeink alkalmazását!

Additional Information

Termékkód FIT2
Súly (kg) 23.0000
Anyagszükséglet (db/m2) 1
Csomagolás (db/raklap) 35
Reviews

Product Tags

Use spaces to separate tags. Use single quotes (') for phrases.

[profiler]
Memory usage: real: 8388608, emalloc: 7086904
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem