Gumilap 40mm (500x500mm)

TOVÁBBI KÉPEK

Gumilap 40mm (500x500mm)
8 115 Ft

B4 típus
vastagsága: 40mm
HIC értéke: 1,30m


A feltüntetett ár 1 m2 gumilap ára!

* Kötelező mezők

8 115 Ft
LEÍRÁS

Details

Gumilap 40mm (500x500mm)

 

Előnyös tulajdonságai: Nagyfokú rugalmasság és erőelnyelő képesség, csúszásmentesség, időjárás-állóság, fagyállóság, kopásállóság. Erős színtartó (teljes anyagában színezett), gyors vízáteresztő képesség, tisztántartása olcsó és egyszerű, könnyen felbontható és anyagveszteség nélkül ismét fektethető.

Köztéri/közintézményi játszótéri alkalmazás esetén termékskálánkból való választásnál figyelembe kell venni, hogy a gumiburkolat kritikus esésmagassága (HIC) egyezzen meg a játszótéri eszköz szabadesés-magasságával (MSZ EN 1176-1 szabvány előírásai szerint) vagy annál nagyobb legyen. Termékeink az MSZ EN 1177:2008 szabvány szerinti megfelelőségi tanúsítvánnyal rendelkeznek, a HIC értékek beton aljzatra telepítve érvényesek! A gumiburkolatok vizsgálatát a TÜV Rheinland Hungária Kft. és a TÜV SÜD KERMI Kft végezte.

Szegő- és fél elemek nem kaphatók, mivel a gumiburkolat könnyen, kézi fűrésszel méretre szabható. A „B2” típusú 40mm vastagságú gumilap termékeink két rétegűek. Felső részük kopásálló felülettel van ellátva, alsó rétege pedig rugalmas szerkezetű, stoplis kialakítású, melynek köszönhetően vízelvezető csatornák találhatóak benne, ezek biztosítják az erősebb illeszkedést az alépítményhez.

A gumilapok egymástól való elmozdulása kiküszöbölése érdekében a szemben lévő oldalakat 4 - 4 db 6 mm átmérőjű furatokkal látjuk el. Összekapcsolásukat a hozzá tartozó (vételár tartalmazza) műanyag összekötő csapokkal, soreltolással lehet megvalósítani. Helyes lerakási formájukat a mellékelt ábra mutatja.

Színválaszték:

szinvalasztek

 

Ezen gumiburkolat termékünk nem UV stabil, színe erős napsütés hatására fokozatosan sötétedik, de a többi tulajdonsága nem változik. Amennyiben ez problémát jelent, javasoljuk inkább anyagában színezett UV-stabil EPDM termékeink alkalmazását!

Additional Information

Termékkód EVG5
Súly (kg) 23.0000
Anyagszükséglet (db/m2) 4
Csomagolás (db/raklap) 35
Reviews

Product Tags

Use spaces to separate tags. Use single quotes (') for phrases.

[profiler]
Memory usage: real: 8388608, emalloc: 7114552
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem