Gumilap 100mm vastag

TOVÁBBI KÉPEK

Gumilap 100mm vastag
15 425 Ft

B típus
szélessége: 500mm
hosszúsága: 500mm
vastagsága: 100mm
HIC értéke: 3,00m


A feltüntetett ár 1 m2 gumilap ára!

* Kötelező mezők

15 425 Ft
LEÍRÁS

Details

Gumilap 100mm vastag

 

Előnyös tulajdonságai: Nagyfokú rugalmasság és erőelnyelő képesség, csúszásmentesség, időjárás-állóság, fagyállóság, kopásállóság. Erős színtartó (teljes anyagában színezett), gyors vízáteresztő képesség, tisztántartása olcsó és egyszerű, könnyen felbontható és anyagveszteség nélkül ismét fektethető.

Köztéri/közintézményi játszótéri alkalmazás esetén termékskálánkból való választásnál figyelembe kell venni, hogy a gumiburkolat kritikus esésmagassága (HIC) egyezzen meg a játszótéri eszköz szabadesés-magasságával (MSZ EN 1176-1 szabvány előírásai szerint) vagy annál nagyobb legyen. Termékeink az MSZ EN 1177:2008 szabvány szerinti megfelelőségi tanúsítvánnyal rendelkeznek, a HIC értékek beton aljzatra telepítve érvényesek! A gumiburkolatok vizsgálatát a TÜV Rheinland Hungária Kft. és a TÜV SÜD KERMI Kft végezte.

A „B” típusú 100mm vastagságú gumilap termékeink két rétegűek. Felső részük kopásálló felülettel van ellátva, alsó rétege pedig rugalmas szerkezetű, stoplis  kialakítású, melynek köszönhetően vízelvezető csatornák találhatóak benne, ezek biztosítják az erősebb illeszkedést az alépítményhez. Szegő- és fél elemek nem kaphatók, mivel a gumiburkolat könnyen, kézi fűrésszel méretre szabható.

lap

Színválaszték:

szinvalasztek

Ezen gumiburkolat termékünk nem UV stabil, színe erős napsütés hatására fokozatosan sötétedik, de a többi tulajdonsága nem változik. Amennyiben ez problémát jelent, javasoljuk inkább anyagában színezett UV-stabil EPDM termékeink alkalmazását!

Additional Information

Termékkód EVG1
Súly (kg) 68.0000
Anyagszükséglet (db/m2) 4
Csomagolás (db/raklap) 15
Reviews

Product Tags

Use spaces to separate tags. Use single quotes (') for phrases.

[profiler]
Memory usage: real: 8388608, emalloc: 7102480
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem