EPDM 60mm-es gumilap

TOVÁBBI KÉPEK

EPDM 60mm-es gumilap
19 451 Ft

Típus: EPDM60
szélessége: 500mm
hosszúsága: 500mm
vastagsága: 60mm

HIC értéke: 2,10m

* Kötelező mezők

19 451 Ft
LEÍRÁS

Details

Gumilap 60mm EPDM

 

Az EPDM granulátum egy anyagában színezett gumi, színtartó, UV sugárzás hatására nem sötétedik. A gumiburkolat két rétegből áll, az alsó fele SBR gumigranulátum, a felső réteg pedig fekete alapon 25% mennyiségű, UV stabil színezett EPDM granulátumból készül. Gumiburkolataink az EN1177:2008 szabvány szerint készülnek és a TÜV Rheinland által vannak tanúsítva. Kiváló a vízáteresztő képességük, csúszásmentesek, gyorsan száradnak, könnyen méretre vághatóak, egyszerűen házilag telepíthetőek, különböző színekben, többféle variációkkal elérhetőek, nagyon gazdaságos megoldás a szórt minta.

 

Igény esetén más színben is tudjuk gyártani!

Köztéri/közintézményi játszótéri alkalmazás esetén termékskálánkból való választásnál figyelembe kell venni, hogy a gumiburkolat kritikus esésmagassága (HIC) egyezzen meg a játszótéri eszköz szabadesés-magasságával (MSZ EN 1176-1 szabvány előírásai szerint) vagy annál nagyobb legyen. Termékeink az MSZ EN 1177:2008 szabvány szerinti megfelelőségi tanúsítvánnyal rendelkeznek, a HIC értékek beton aljzatra telepítve érvényesek! A gumiburkolatok vizsgálatát a TÜV Rheinland Hungária Kft. és a TÜV SÜD KERMI Kft végezte.

Szegő- és fél elemek nem kaphatók, mivel a gumiburkolat könnyen, kézi fűrésszel méretre szabható.

A gumilapok egymástól való elmozdulása kiküszöbölése érdekében a szemben lévő oldalakat 4 - 4 db 8 mm átmérőjű furatokkal látjuk el. Összekapcsolásukat a hozzá tartozó (vételár tartalmazza) műanyag összekötő csapokkal, soreltolással lehet megvalósítani. Helyes lerakási formájukat a mellékelt ábra mutatja.

Additional Information

Termékkód EVG12
Súly (kg) 40.0000
Anyagszükséglet (db/m2) 4
Csomagolás (db/raklap) 20
Reviews

Product Tags

Use spaces to separate tags. Use single quotes (') for phrases.

[profiler]
Memory usage: real: 8388608, emalloc: 7085464
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem