Climbernet | FÉM játszótéri játékok

A Climbernet.hu játék webáruház fő profilja olyan prémium minőségű, fémből készült, vandálbiztos játszótéri játékok értékesítése, melyeket a RAL színskála alapján a megrendelő által igényelt egyedi színre festve értékesítünk.

Online játék áruházunkban emellett kiemelt jelentőséget kapnak az egyedi megrendelés alapján készülő, a vevő igényei alapján testreszabott acélbetétes költélhálók is.

44 termék

Rács  Lista 

↓
 1. Álló mérleghinta
  396 240 Ft

  A kétüléses álló mérleghinta egy játszótéri játék, mely korszerű anyagok felhasználásával készült, strapabíró, modern, letisztult formavilágú.

  Részletek
 2. Csúszda standard állvánnyal- 1500 mm induló magassággal
  286 385 Ft

  Közterületi játszóterekre, óvodákba, bölcsődékbe, iskolákba egyaránt ajánljuk már 2 éves kortól

  Részletek
 3. Csúszda standard állvánnyal-1200 mm induló magassággal
  266 700 Ft

  Közterületi játszóterekre, óvodákba, bölcsődékbe, iskolákba egyaránt ajánljuk már 1 éves kortól.

  Részletek
 4. Együléses lengőhinta laphintával
  190 500 Ft

  Egy komplett  játszótér elengedhetetlen része a hintaállvány, mely ezzel az egy ülőkés változattaL tovább variálható. A hintaállványt 1 db gumiborítású alubetétes laphintával adjuk át vásárlóinknak

  Részletek
 5. Együlsées lengőhinta bébihintával
  213 995 Ft

  Egy komplett  játszótér elengedhetetlen része a hintaállvány, mely ezzel az egy ülőkés változattal tovább variálható. A hintaállványt 1 db gumiborítású alubetétes  biztonsági bébihintával adjuk át vásárlóinknak (így megfelel a 3 éves korosztály alatti gyermekeknek is).

  Részletek
 6. Elefánt gumi ülőke
  185 645 Ft

  Termékkód: RH-3358 - Játszóterekre ajánlott állatfigurás ülőke mely amellett, hogy színesíti a játszóteret jó játékélményt is nyújt a gyerekeknek a figurákról történő fel le ugrálás. Elhelyezésüket javasoljuk a óvodákba, közterületekre illetve homokozók belesejében asztalként is jó szolgálatot tesz. Teljes felülete gumi bevonatú, így kellemes meleg tapintást biztosít. Mivel nincsennek kemény, éles sarkok így a legkisebbek is biztonsággal játszhatnak rajta. Egyidejűleg akár két gyermek is egyensúlyozhat rajta.

  Részletek
 7. Fém mászóka csúszdával ferde mászóhálóval és ferde mászórámpával
  1 905 000 Ft

  Ezt a játékunkat a kisebb gyerekeknek ajánljuk, akik szeretnek csúszdázni de már ügyesen másznak is. Ez a fém játékunk egy 100 cm dobogómagasságú toronyból áll, melyről egyik oldalon egy csúszda indul. A csúszda melletti egyik oldalon egy ferde mászó rámpán lehet feljutni az ezzel szemközti oldalon pedig egy ferde mászó hálón lehet feljutni a toronyba Részletek
 8. Fémvázas torony mászófallal és csúszdával
  1 524 000 Ft

  Ezt a játékunkat kifejezetten a nagyobb gyerekeknek ajánljuk, akik már függőleges mászó elemeken is könnyen tudnak mászni Ez a fém játékunk egy 150 cm dobogómagasságú toronyból áll, melyről egyik oldalon egy csúszda indul a csúszdával szemközti oldalon egy függőleges létrán lehet feljutni a toronyba. A csúszda melletti egyik oldalt egy 210 cm magas sziklamászó fal zárja, az ezzel szemközti oldalon egy ugyanilyen magas függőleges kötélháló helyezkedik el Részletek
 9. Fészekhinta 1000 mm-es kosárral
  523 875 Ft

  Ezt a fészekhintaállványt 1 db 1000 mm átmérőjű kosárral adjuk át vevőinknek, egyaránt ajánljuk a kisebb és nagyobb gyermekek részére is, valamint mozgássérült gyermekeknek is

  Részletek
 10. Fészekhinta 1200 mm-es kosárral
  609 600 Ft

  Ezt a játékot korosztálytól függetlenül minden gyermeknek ajánljuk, és mozgássérült gyermekek is használhatják.

  Részletek
 11. Gomba gumi ülőke (kicsi)
  100 870 Ft

  Termékkód: RH-3356 - Játszóterekre ajánlott állatfigurás ülőke mely amellett, hogy színesíti a játszóteret jó játékélményt is nyújt a gyerekeknek a figurákról történő fel le ugrálás. Elhelyezésüket javasoljuk a óvodákba, közterületekre. Teljes felülete gumi bevonatú, így kellemes meleg tapintást biztosít. Mivel nincsennek kemény, éles sarkok így a legkisebbek is biztonsággal játszhatnak rajta. Egyidejűleg akár két gyermek is egyensúlyozhat rajta.

  Részletek
 12. Hajó torony mászóka
  1 905 000 Ft

  Ez a játék fém játékcsaládunk legkisebbeknek kifejlesztett terméke, mely formájában egy kis hajót szimbolizál középen árboccal. A mászotorony részét képezi egy 60 centiméteres magasságban elhelyezett dobogó, melyre egy ferde mászórámpán illetve egy kötélhálón is fel lehet jutni. A játék részét képezi még egy OXO kilenc hengeres amőba játék is mely a torony egyik oldalába került beépítésre. Részletek
 13. Háromtornyú vár
  4 064 000 Ft

  Ez a fém játékunk egy három különböző dobogómagasságú toronyból áll, ennek köszönhetően korosztálytól függetlenül mindenki megtalálja rajta a saját korosztályának megfelelő játékmagasságot. A három torony dobogómagassága 100cm, 120cm illetve 150 cm. A kisebbeknek való torony 1 méter dobogómagasságú, amely tartalmaz egy 1méter indulómagasságú beülő karos poliészter csúszdát, egy ferde rámpát ahol kötél segíti a felmászást, szemben lévő oldalon pedig egy függőleges létrán lehet feljutni ebbe a toronyba. Ennek a toronynak a csúszdával szemközti oldalán egy kilenc hengerből álló OXO amőba játékot helyeztünk el. Ezt a tornyot egy nagy függőleges kötélháló köti össze a nagyobbaknak szánt mászó toronnyal, ahová át lehet mászni a függőleges kötélhálón is, illetve fel lehet jutni egy függőleges sziklakövekkel ellátott mászó falon is, illetve függőleges fém létrán is. Ennek a toronynak a dobogómagassága 120 cm. Ebből a toronyból egy kötélhídon lehet átjutni aa 150cm dobogómagasságú nagy csúszdatoronyba, ahonnan egy 150 cm indulómagasságú beülő karos poliészter csúszdán lehet lecsúszni. Ebbe a csúszdatoronyba való közvetlen feljutást egy függőleges fém létra is biztosítja a csúszdázó gyerekeknek. Részletek
 14. Hatszögletű mászótorony
  698 500 Ft

  Közterületi célra ajánlott, egy időben több gyermek által használható ügyességfejlesztő mászóka.

  Részletek
 15. Kék robogó rugós játék
  99 695 Ft

  A játékeszköz használata 3-10 év közötti gyermekek részére ajánlott.
  A játék megfelel az MSZ EN 1176-1, 1176-6 szabványoknak, és rendelkezik az ezt bizonyító Európai TÜV tanúsítvánnyal is.

  Részletek
 16. Kétszemélyes fém hintaállvány bébihintával
  241 300 Ft

   

  Ezt a hintaállványt 2 db biztonsági bébi hintával adjuk át vevőinknek,  3 éves kor alatti gyermekek részére ajánljuk.

   

  Felső vízszintes tartógerenda hossza: 2550mm

  Tartólábak hossza: 2350 mm

  Részletek
 17. Kétszemélyes fém hintaállvány egyedi hintaülőkével
  736 600 Ft

  Ezt a hintaállványt 2 db egyedi hintaülőkével adjuk át vevőinknek.

  Részletek
 18. Kétszemélyes fém hintaállvány lapülőkével
  190 500 Ft

  Ezt a hintaállványt 2 db gumiborítású laphintával adjuk át vevőinknek.

  Részletek
 19. Kétszemélyes fém hintaállvány lapülőkével és biztonsági bébihintával
  222 250 Ft

  Ezt a hintaállványt 1 db gumiborítású lap és egy 1 db biztonsági bébihintával adjuk át vevőinknek.

  Részletek
 20. Kétszemélyes mérleghinta
  196 850 Ft

  A kétüléses mérleghinta egy hagyományos játszótéri játék, mely korszerű anyagok felhasználásával készült, strapabíró, modern, letisztult formavilágú.

  Részletek
 21. Kétszemélyes rugós játék
  342 900 Ft

  Közterületi játszóterekre, óvodákba, bölcsődékbe, iskolákba egyaránt ajánljuk.

  Részletek
 22. Kéttornyú hajó mászóka
  1 778 000 Ft

  Ez a fém játékunk alapja egy kéttornyú mászó vár, ahol egy hajóformában jelenítettük meg a két tornyot, amely a hajó elejét illetve hátsó részét formázza. Ez a két torony között egy kötélhíd található. A hajó hátsó tornyából egy 1 méter indulómagasságú csúszda indul ahová oldalról ferde mászó rámpán is fel lehet jutni. Ennek a toronynak a csúszdával szemközti oldalén indul a kötélhíd a hajó elejét megformázó toronyba, ahová egy kötél mászóhálón is fel lehet jutni. A játék egyediségét adja, hogy a hajó vitorláját szimbolizáló napvitorla kifeszítésére van lehetőség a játék tetején mely nem csak esztétikai szempontból, hanem árnyékolás szempontjából is fontos. Részletek
 23. Kéttornyú játszóvár kötélhíddal
  1 778 000 Ft

  Közterületi célra ajánlott, egy időben több gyermek által használható ügyességfejlesztő mászóka.

  Részletek
 24. Kombinált mászótorony fészekkel
  825 500 Ft

  Közterületi célra ajánlott, egy időben több gyermek által használható ügyességfejlesztő mászóka.

  Részletek
 25. Kötélgúla
  598 000 Ft

  Termékkód: H-1283 - Kötélgúla - a mászás új dimenziója. Játszóeszköz egyszerre több gyermek számára, a koordináció és erőnlétfejlesztés új dimenzióját nyitja meg részükre.

  Részletek
 26. Kötélhálós mászóka kígyórúddal és tűzoltórúddal
  285 750 Ft

  A mászóka rendkívül strapabíró többfunkciós játszótéri eszköz, amin a két acélcső tartóláb között egy  16 mm-es vastagságú acélbetétes kötélből készült mászóháló,  az állvány egyik végén egy acélcsőből hajlított  kígyórúd, az ellenkező oldalon egy tűzoltórúd található.

  Részletek
 27. Kötélhíd
  298 450 Ft

  Közterületi játszóterekre, óvodákba, iskolákba, kisgyermekek részére ajánlott egyensúlyozó, ügyességfejlesztő játékszer.

  Részletek
 28. Kötélpálya
  787 400 Ft

  Az induló és érkező rész vázszerkezete is  porfestett fém betonozható tartólábakkal. Az ülőkerész alumínium betéttel készül rugalmas gumiborítással, a lánc szett kis szemnagyságú 5 mm-es szemvastagságú, hogy a gyermek kezét ne csípje be hintázás közben. A drótkötél feszessége hőtágulás figyelembevételével állítható, a csúszó kocsirész automatikus fékkel van ellátva, hogy  biztonságosan használhassák a gyerekek. A teljes feszítő szerkezet, és csillapító rugó is  galvanizált fémrészekből épül fel, a csúszó rész rozsdamentes acélból készül.

  Részletek
 29. Kötélpiramis
  744 000 Ft

  Termékkód: H-1285 - A kötélpiramis egy új típusú játszóeszköz, amelyet egyidőben több gyermek is használhat. Segítségével a gyerekek fejleszthetik mászóképeségüket, erőnlétüket és mozgékonyságukat.

  Részletek
 30. Lengőgerenda
  285 750 Ft

  Közterületi játszóterekre, óvodákba, iskolákba, kisgyermekek részére ajánlott egyensúlyozó, ügyességfejlesztő játékszer

  Részletek
 31. Lovacska rugós játék
  99 695 Ft

  A játékeszköz használata 3-10 év közötti gyermekek részére ajánlott.
  A játék megfelel az MSZ EN 1176-1, 1176-6 szabványoknak, és rendelkezik az ezt bizonyító Európai TÜV tanúsítvánnyal is.

  Részletek
 32. Mini játszóvár csúszdával
  1 524 000 Ft

  Ezt a kis színes műanyag tetővel rendelkező tornyos mászóvárunkat elsősorban a kisebb gyermekeknek ajánljuk. A játszóvár dobogószintje 1 méter magasságban került elhelyezésre ahová egy mászórámpa segíti a kisebb gyerekek feljutását, az ügyesebb gyermekek az aezzel szemközti ferde mászóhálon is fel tudnak ide jutni. Ebből a dobogóbol indul a harmadik oldalon a poliészter üvegszál erősítésű csúszdalap Részletek
 33. Mókuskerék
  118 745 Ft

  Termékkód: H-1270 - A mókuskerék a játszóterek hagyományos játéka.

  Részletek
 34. Motor rugós játék
  99 695 Ft

  A játékeszköz használata 3-10 év közötti gyermekek részére ajánlott. A játék megfelel az MSZ EN 1176-1, 1176-6 szabványoknak, és rendelkezik az ezt bizonyító Európai TÜV tanúsítvánnyal is.

  Részletek
 35. Négyszemélyes fém hintaállvány 2 db laphintával és 2 db bébihintával
  374 650 Ft

  Ezt a hintaállványt 2 db biztonsági bébi hintával és 2 db laphintával adjuk át vevőinknek, így   3 éves kor alatti gyermekek és a 3 évesnél idősebb gyermekek is tudják használni.

  Felső vízszintes tartógerenda hossza: 5500 mm

  Tartólábak hossza: 2350 mm

  Részletek
 36. Négytornyú vár
  4 953 000 Ft

  Ez a fém játékunk az egyik legnagyobb alapterületű négy toronyból álló várunk, melyen minden korosztály megtalálja a játéklehetőséget. A 4 toronyból 2 torony dobogómagassága 100 cm, a másik kettőé pedig 120cm illetve 150 cm. A kisebbeknek való két 1 méter dobogómagasságú tornyot egy alul kötélhálót tartalmazó kötélhíd köti össze. Ebből a két toronyból az elsőn indul egy 1 méter indulómagasságú csúszda, ahová fel lehet jutni, egy ferde kötélhálón illetve egy ferde sziklamászó falon is. Ennek a toronynak a negyedik oldalából indul a kis híd, amin át lehet jutni a másik 1 méter dobogómagasságú toronyba. A hídon átjutva a torony egyik oldalán egy ferde rámpát találunk, ahol kötél segíti a felmászást, szemben lévő oldalon pedig egy függőleges létrán lehet feljutni. Ennek a toronynak a kishíddal szemközti oldalán egy kilenc hengerből álló OXO amőba játékot helyeztünk el. Ezt a tornyot egy nagy függőleges kötélháló köti össze a nagyobbaknak szánt mászó toronnyal, ahová át lehet mászni a függőleges kötélhálón is, illetve fel lehet jutni egy függőleges sziklakövekkel ellátott mászó falon is, illetve függőleges fém létrán is. Ennek a toronynak a dobogómagassága 120 cm. Ebből a toronyból egy kötélhídon lehet átjutni aa 150cm dobogómagasságú nagy csúszdatoronyba, ahonnan egy 150 cm indulómagasságú beülő karos poliészter csúszdán lehet lecsúszni. Ebbe a csúszdatoronyba való közvetlen feljutást egy függőleges fém létra is biztosítja a csúszdázó gyerekeknek. Részletek
 37. Orrszarvú gumi ülőke
  185 645 Ft

  Termékkód: RH-3359 - Játszóterekre ajánlott állatfigurás ülőke mely amellett, hogy színesíti a játszóteret jó játékélményt is nyújt a gyerekeknek a figurákról történő fel le ugrálás. Elhelyezésüket javasoljuk a óvodákba, közterületekre illetve homokozók belesejében asztalként is jó szolgálatot tesz. Teljes felülete gumi bevonatú, így kellemes meleg tapintást biztosít. Mivel nincsennek kemény, éles sarkok így a legkisebbek is biztonsággal játszhatnak rajta. Egyidejűleg akár két gyermek is egyensúlyozhat rajta.

  Részletek
 38. Pancsolóasztal
  107 950 Ft

  Egyik legnépszerűbb termékünk a kisgyermekek körében, mely használható vízparton illetve homokozókban. A játék részét egy 10 cm átmérőjű galvanizált porfestett acélláb alkotja, melyre felülről beleül egy kerek teljes egészében műanyagból készült nagy vastagságú strapabíró pancsoló asztallap, mely anyagának köszönhetően nem szálkásodik és a víz hatására sem veszíti el a formáját, merevségét. Ebben az asztallapban a játékélményt fokozandó három különböző homokozó forma került kialakításra, melyek közül az egyik egy kerek tányérformát a második egy négyzet formájú tálja bemélyedés, a harmadik, pedig egy háromszög formájú szita bemélyedés melynél a szitalyukak olyan átmérővel készülnek, hogy a vizes vagy nagyobb szemcséket tartalmazó homokot is át lehet rajta szórni Részletek
 39. Pancsolóasztal vödörrel
  660 400 Ft

  Homokozók közelébe vagy vízpartra ajánljuk. A játék részét két 10 cm átmérőjű galvanizált porfestett acélláb alkotja, melyre az egyikre felülről beleül egy kerek teljes egészében műanyagból készült nagy vastagságú strapabíró pancsoló asztallap, mely anyagának köszönhetően nem szálkásodik és a víz hatására sem veszíti el a formáját, merevségét. Ebben az asztallapban a játékélményt fokozandó három különböző homokozó forma került kialakításra, melyek közül az egyik egy kerek tányérformát a második egy négyzet formájú tálja bemélyedés, a harmadik, pedig egy háromszög formájú szita bemélyedés melynél a szitalyukak olyan átmérővel készülnek, hogy a vizes vagy nagyobb szemcséket tartalmazó homokot is át lehet rajta szórni. A másik tartóláb egy csigás rendszerű vödör felhúzó tartószerkezetett tart, melyen egy játszótéri gumivödröt lehet mozgatni. A speciális gumivödör egy galvanizált acélláncon mozgatható, ezzel lehet homokot felhúzni , illetve önteni a pancsoló asztalra Részletek
 40. Piruett
  95 250 Ft

  Termékkód: H 1272

  Részletek
 41. Rozsdamentes háló hinta állvány
  952 500 Ft

  Rozsdamentes acélból készült 1200 mm-es háló hintaállvány.

  Részletek
 42. Teherautó rugós játék
  152 400 Ft

  Termékkód: 17402 - Közterületi célra ajánlott, erős igénybevételt és az időjárás viszontagságait is jól tűrő HDPE műanyagból készült figurás rugós játék.

   

  Részletek
 43. Tyúk rugós játék
  99 695 Ft

  Közterületi célra ajánlott, erős igénybevételt és az időjárás viszontagságait is jól tűrő HDPE műanyagból készült figurás rugós játék.

  Részletek
 44. UFO forgó
  653 542 Ft

  Közterületi célra ajánlott, egy időben több gyermek számára is játékélményt nyújtó forgóhinta, ahol a padozat is együtt forog a gyerekekkel.

  Részletek

44 termék

Rács  Lista 

↓

[profiler]
Memory usage: real: 8388608, emalloc: 6628600
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem