Climbernet | FÉM játszótéri játékok

A Climbernet.hu játék webáruház fő profilja olyan prémium minőségű, fémből készült, vandálbiztos játszótéri játékok értékesítése, melyeket a RAL színskála alapján a megrendelő által igényelt egyedi színre festve értékesítünk.

Online játék áruházunkban emellett kiemelt jelentőséget kapnak az egyedi megrendelés alapján készülő, a vevő igényei alapján testreszabott acélbetétes költélhálók is.

Rács  Lista 

↓
  1. Álló mérleghinta
    396 240 Ft

    A kétüléses álló mérleghinta egy játszótéri játék, mely korszerű anyagok felhasználásával készült, strapabíró, modern, letisztult formavilágú.

    Részletek
  2. Csúszda standard állvánnyal- 1500 mm induló magassággal
    286 385 Ft

    Közterületi játszóterekre, óvodákba, bölcsődékbe, iskolákba egyaránt ajánljuk már 2 éves kortól

    Részletek
  3. Csúszda standard állvánnyal-1200 mm induló magassággal
    266 700 Ft

    Közterületi játszóterekre, óvodákba, bölcsődékbe, iskolákba egyaránt ajánljuk már 1 éves kortól.

    Részletek
  4. Együléses lengőhinta laphintával
    190 500 Ft

    Egy komplett  játszótér elengedhetetlen része a hintaállvány, mely ezzel az egy ülőkés változattaL tovább variálható. A hintaállványt 1 db gumiborítású alubetétes laphintával adjuk át vásárlóinknak

    Részletek
  5. Együlsées lengőhinta bébihintával
    213 995 Ft

    Egy komplett  játszótér elengedhetetlen része a hintaállvány, mely ezzel az egy ülőkés változattal tovább variálható. A hintaállványt 1 db gumiborítású alubetétes  biztonsági bébihintával adjuk át vásárlóinknak (így megfelel a 3 éves korosztály alatti gyermekeknek is).

    Részletek
  6. Elefánt gumi ülőke
    185 645 Ft

    Termékkód: RH-3358 - Játszóterekre ajánlott állatfigurás ülőke mely amellett, hogy színesíti a játszóteret jó játékélményt is nyújt a gyerekeknek a figurákról történő fel le ugrálás. Elhelyezésüket javasoljuk a óvodákba, közterületekre illetve homokozók belesejében asztalként is jó szolgálatot tesz. Teljes felülete gumi bevonatú, így kellemes meleg tapintást biztosít. Mivel nincsennek kemény, éles sarkok így a legkisebbek is biztonsággal játszhatnak rajta. Egyidejűleg akár két gyermek is egyensúlyozhat rajta.

    Részletek
  7. Elefánt rugós játék
    79 375 Ft

    Termékkód: 17020 - Kizárólag otthoni/kerti használatra ajánlott, rétegelt falemezből készült, vidám, színes, lakkozott állatfigurás játék.

    Részletek
  8. Fészekhinta 1000 mm-es kosárral
    523 875 Ft

    Ezt a fészekhintaállványt 1 db 1000 mm átmérőjű kosárral adjuk át vevőinknek, egyaránt ajánljuk a kisebb és nagyobb gyermekek részére is, valamint mozgássérült gyermekeknek is

    Részletek
  9. Fészekhinta 1200 mm-es kosárral
    609 600 Ft

    Ezt a játékot korosztálytól függetlenül minden gyermeknek ajánljuk, és mozgássérült gyermekek is használhatják.

    Részletek
  10. Gomba gumi ülőke (kicsi)
    100 870 Ft

    Termékkód: RH-3356 - Játszóterekre ajánlott állatfigurás ülőke mely amellett, hogy színesíti a játszóteret jó játékélményt is nyújt a gyerekeknek a figurákról történő fel le ugrálás. Elhelyezésüket javasoljuk a óvodákba, közterületekre. Teljes felülete gumi bevonatú, így kellemes meleg tapintást biztosít. Mivel nincsennek kemény, éles sarkok így a legkisebbek is biztonsággal játszhatnak rajta. Egyidejűleg akár két gyermek is egyensúlyozhat rajta.

    Részletek

Rács  Lista 

↓

[profiler]
Memory usage: real: 8388608, emalloc: 6053848
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem